Din ordre kan blive leveret på forskellige måder, alt efter hvad du har bestilt. Den vil dog altid blive leveret i enten en papkasse eller på en palle.


Små ordrer vil blive leveret med DAO, der primært kører ud om natten.


Lidt større ordrer vil blive leveret med GLS, der leverer i dagstimerne, og ofte stiller pakkerne så gemt som muligt.


Almindelige ordrer vil blive leveret med Brink Transport, der leverer i dagstimerne. Alt efter størrelsen på ordren, vil chaufføren muligvis have brug for at benytte en palleløfter, for at levere. Der skal derfor være kørefast underlag, og mulighed for at chaufføren kan levere.


Store ordrer med blandt andet bigbags, eller store planter/træer, vil blive leveret med autobude, der leverer i dagstimerne, og som kører i store lastbiler. Der skal derfor være plads til både lastbiler, og palleløftere, for at store ordrer kan blive leveret.


Derudover kommer nogle ordrer direkte fra vores leverandører, der bruger der egne fragtfolk.


Når du bestiller hos Plantetorvet.dk, godkender du samtidig vores handelsbetingelser. Nedenfor står vores leveringsbetingelser.


Er du I tvivl om noget, eller har specifikke ønsker til din levering, er du altid velkommen til at maile eller ringe til os. I de fleste tilfælde kan vi komme frem til en god løsning.


Tilgangsvejen til leveringsstedet skal være kørefast med 4 meters frihøjde og kørebredde, og uden hængende træer, så fragtbilen kan komme frem. Ved levering af høje paller, som eksempelvis spagnum, gælder desuden, at der kræves minimum 2,4 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres i carport eller garage. Kan du forudse problemer, bør du kontakte os og vi vil hjælpe dig i kontakt med den vognmand der skal levere varerne.

Leveringen sker typisk med vognmand. Når vi leverer paller, er det med en manuel palleløfter (ikke kran). Derfor skal der være kørefast underlag såsom asfalt, fliser eller andet fast og jævnt underlag, hvis varerne skal flyttes rundt. Underlag af græs, grus og ujævne brosten er ikke kørefast underlag. Det er op til vognmanden at vurdere, hvorvidt underlaget er kørefast.


Som udgangspunkt leveres tungt gods ved fortovskant. Ønskes levering på grunden, er det kundens ansvar, at belægningen kan holde til tungt gods. Det er ikke altid sikkert, at fliser er et fast nok underlag, til at få leveret. Hvis der er en mindre skråning, eller opkørsel, kan det også være et problem. Som sagt er det op til den enkelte vognmand, at vurdere hvorvidt underlaget er kørefast og om han vil forsøge at efterleve leveringsønsket.
Såfremt det ikke er muligt for fragtmanden at foretage en forsvarlig aflæsning på adressen, tages leverancen retur og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. Ekstra leveringsomkostninger må påregnes, såfremt der skal foretages ekstra kørsel ud fra fragtmandens standard prisliste. Det er op til vognmanden at lave en vurdering af hvorvidt underlaget er kørefast og leveringsstedet er tilgængeligt.
Kan du ved bestillingen forudse problemer med hensyn til aflæsningen eller kørselsforholdene, bedes du venligst kontakte os på tlf. 8657 7557 for nærmere aftale.


Læs resten af vores handelsbetingelser her.