Du reklamerer ved at logge ind på Din side på hjemmesiden. Her går du ind under Tidligere ordrer, og vælger ordren med varen der skal reklameres. Under ordren trykker du på Reklamation ud for varen der skal reklameres. Herefter udfylder du skemaet.

Du kan logge ind på hjemmesiden her.

Har du problemer med at reklamere, er du velkommen til at sende os en mail med en billeder af skaden, beskrivelse af reklamationen, og dit ordrenummer.

Ved begge muligheder, vil vi besvare din reklamation så hurtigt som muligt.

Mail - kundeservice@plantetorvet.dk

OBS! Du kan kun sende os billeder per mail eller per post. Vi har ikke mulighed for at modtage dem på andre måder.