Din ordre kan blive leveret med forskellige fragtfirmaer, alt efter hvad du har bestilt.

Små ordrer vil blive leveret med DAO, der primært kører ud om natten.

Lidt større ordrer vil blive leveret med GLS, der leverer i dagstimerne, og ofte stiller pakkerne så gemt som muligt.

Almindelige ordrer vil blive leveret med Brink Transport, der leverer i dagstimerne. Alt efter størrelsen på ordren, vil chaufføren muligvis have brug for at benytte en palleløfter, for at levere. Der skal derfor være kørefast underlag, og mulighed for at chaufføren kan levere.

Store ordrer med blandt andet bigbags, eller store planter/træer, vil blive leveret med autobude, der leverer i dagstimerne, og som kører i store lastbiler. Der skal derfor være plads til både lastbiler, og palleløftere, for at store ordrer kan blive leveret.

Derudover kommer nogle ordrer direkte fra vores leverandører, der bruger der egne fragtfolk.

Hvis ikke det fremgår af din leveringsbekræftelse, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.