Nej, du har ikke penge tilgode. Når du har annulleret din ordre, inden at vi har afsendt, har vi ikke trukket pengene på din konto, og du har derfor ikke penge tilgode hos os.

Når du placerer din ordre, laver vi en reservation på dit kort, på ordrebeløbet. Hvis du annullerer din ordre, vil reservationen automatisk ophøre senest 30 dage efter din bestillingsdag. Det kommer an på hvilket betalingskort du har brugt, hvornår reservationen ophører.

Vil du have reservationen hævet før den udløber automatisk, skal du kontakte din bank.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.