Du betaler, når du har lagt alle ting i indkøbskurven, og går videre til Indtast oplysninger. Her kan du vælge mellem Dankort/visa, Visa, Visa Electron, Mastercard, Viabill eller Mobilepay.

Du kan læse mere om betaling i vores handelsbetingelser her.

Er du erhvervskunde, eller skal betale over EAN, skal du være oprettet som erhvervskunde hos os. Hermed vil dine oplysninger være gemt i vores system, og du betaler automatisk over EAN, eller hvordan du ellers har aftalt med os, at du skal betale.

Du kan oprette dig som erhvervskunde her.