Ja, du kan sagtens få dine oplysninger ændret. Hvis du logger ind på hjemmesiden, kan du selv rette i dine oplysninger.

Du logger ind ved enten at trykke på login i toppen af siden, eller helt i bunden af siden. På computeren kan du finde Login øverst på siden, og på mobilen finder du det nederst på siden.

Hvis ikke det kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi kan manuelt rette dine oplysninger.