Du vil modtage dine login-oplysninger på mail, når du bliver oprettet som kunde hos os. Det kan du selv gøre, men sker også automatisk ved dit første køb hos os.

Det vil være din oplyste mail-adresse, og det password som du modtager på mail.

Har du glemt dit password, eller kan du ikke finde mailen med dit login, kan du få et nyt tilsendt ved at indtaste din mail her.

Har du yderligere spørgsmål til login, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.